Rensning af tagrender

Glemmer du at rense dine tagrender, eller ser du det som en sur pligt, som du egentlig helst ville slippe for?

​Rensning af tagrender uden brug af stige, lift eller stillads

Glemmer du at rense dine tagrender, eller ser du det som en sur pligt, som du egentlig helst ville slippe for? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson tilbyder vi grundig og professionel rensning af tagrender, så du ikke selv behøver at gøre det. Vi renser tagrender for kunder i bl.a. Helsinge, Helsingør og de omkringliggende områder, ligesom vi også kører ud til kunder i resten af Nordsjælland. Vi renser tagrenderne uden brug af stige, lift eller stillads, så vi kommer ikke til at være til gene for dig i forbindelse med rensningen.

Undgå skader på hus, tagrender og nedløb ved en regelmæssig rensning

Det er meget vigtigt at få renset sine tagrender med jævne mellemrum. De fyldes hurtigt op med fx nedfaldne blade og smågrene, og det medvirker, at pladsen til vandet i tagrenderne bliver optaget, så tagrenderne ikke virker effektivt i forbindelse med regnvejr.​

Når tagrenderne er fyldt med nedfald, kan vandet ikke i et tilstrækkeligt omfang ledes væk fra huset, og derved kan der opstå skader på huset. Det kan fx være vandskader i kælderen, på taget, i fundamentet og så videre. Derudover kan der også opstå skader på tagrenderne og nedløbsrørene.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender

Mange glemmer at rense deres tagrender regelmæssigt, og derfor tilbyder vi at gøre det til en billig pris. Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på grundig og effektiv rensning af tagrender, så kontakt os allerede i dag på telefon 49 20 23 60 eller e-mail casper@vvs-andersson.dk.​

Vi tilbyder også reparation af tagrender samt montering af nye tagrender.​