Grøn energi

Overvejer du en grøn energi løsning?

​Grøn energi med pillefyr

​- Overvejer du en grøn energi løsning? Vi tilbyder ekspertise indenfor bl.a. pillefyr og varmepumper. Blikkenslagermester Casper Andersson, som også er autoriseret VE-installatør, har erfaring med både solvarme- og solcelleanlæg, pillefyr og varmepumper, som vi monterer og installerer for alle typer kunder. Er dit eksisterende anlæg eller pillefyr gået i stykker, klarer vi naturligvis også reparationen.

​Mange fordele ved grøn energi

Der er flere fordele ved grøn energi. Ikke nok med, at du skåner miljøet – der kan også være mange penge at spare. Blikkenslagermester Casper Andersson kommer gerne ud til dig og ser på, hvilken løsning der vil passer bedst til din hustand. I samråd med dig, finder vi det bedst mulige resultat, som også er økonomisk rentabelt på sigt. Vi anbefaler bl.a. pillefyr.

​​Din tilfredshed

Vi har stort fokus på at levere løsninger, som vores kunder kan være tilfredse med i mange år frem. Derfor sørger vi altid for en god dialog både før, under og efter projektets udførelse, uanset om det gælder pillefyr, varmepumper eller en anden grøn energi løsning.

​Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Kontakt en autoriseret VE-installatør og blikkenslagermester for en uforpligtende snak om dine muligheder inden for grøn energi med f.eks. pillefyr.