Fjernvarmeinstallation

Vi kan blandt andet hjælpe dig med professionelle løsninger inden for fjernvarmeinstallation i Helsingør, Helsinge og i resten af Nordsjælland.

Fjernvarmeinstallation af nye anlæg, udskiftning og service

Vi kan blandt andet hjælpe dig med professionelle løsninger inden for fjernvarmeinstallation i Helsingør, Helsinge og i resten af Nordsjælland.

​Vores installation af fjernvarme

Vi foretager mere eller mindre alle former for fjernvarmeinstallation, men vi er specielt eksperter i tre forskellige løsninger. Vi skifter gerne fjernvarmeanlæg, men vi kan også installere helt nye anlæg. I vores arbejde med installation af fjernvarme arbejder vi primært med:

  • Kompakte anlæg
  • Vekslerløsninger
  • Klimakontrol

​Service og vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg

Når du vælger at få din fjernvarme installeret af os, så kan vi garantere dig, at du får udført et stykke arbejde af høj kvalitet. Vi har gennemgået foreningens kvalitetsstyringssystem, og vi lever altid op til de løbende kvalitetskontroller, der stilles inden for branchen.

​Vores medlemskab af TEKNIQ samt vores valg af markedets bedste materialer er din garanti for et resultat af den højeste kvalitet. Som en ekstra service i forbindelse med fjernvarme kan vi altid køre ud med meget kort varsel, så du igen kan få dit fjernvarmeanlæg til at fungere.

Kontakt os og få en pris på din fjernvarmeinstallation

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle dig meget mere om mulighederne inden for fjernvarme. Før du beslutter, om du er interesseret i at benytte os som din foretrukne installatør, så kan vi altid give dig et uforpligtende tilbud, så du får en pris på, hvad en fjernvarmeinstallation koster hos os.

Kontakt os på telefon 49 20 23 60 eller e-mail casper@vvs-andersson.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.