Montering af tagrender

Er husets tagrender utætte, eller er de ikke store nok til at kunne rumme de store mængder regnvand, som ledes væk fra taget?

​Montering af tagrender, så vandet effektivt og sikkert ledes væk fra huset

Er husets tagrender utætte, eller er de ikke store nok til at kunne rumme de store mængder regnvand, som ledes væk fra taget? Så kan vi hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for montering af tagrender, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for kunder i bl.a. Helsingør, Helsinge og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordsjælland.

Vi finder den rette løsning til dit hus og dine behov

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til tagrender. De findes i mange forskellige størrelser og materialer, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at finde lige netop den løsning, der passer til dine behov. Vi tilbyder bl.a. rådgivning og sparring i forhold til, hvilken løsning der vil passe rent udseendemæssigt til dit hus, ligesom vi også gennemgår de forskellige materialers holdbarhed og funktion.

Du kan vælge mellem følgende materialer:​

  • Plast
  • Stål​
  • Kobber
  • Zink​

Vi tilbyder opsætning af tagrender ud fra udregninger og præcise mål, så tagrenderne opfanger regnvandet og leder det effektivt væk fra huset. Vi kan både tilbyde en standard montering af tagrender, ligesom vi også kan foretage specialudskiftninger, som kræver, at tagstenene bliver løftet af.

Kontakt os for rådgivning eller en pris på montering af tagrender

Har du brug for kompetent rådgivning, så du kan få den rette løsning til din bolig, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores montering af tagrender? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 49 20 23 60, eller du kan skrive til vores e-mail casper@vvs-andersson.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.