Blikarbejde

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson udfører vi alle former for blikarbejde i Helsingør, Helsinge og resten af Nordsjælland.

Blikarbejde i særklasse og alle former​

Blikkenslager til rådighed

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson udfører vi alle former for blikarbejde i Helsingør, Helsinge og resten af Nordsjælland. Som autoriseret blikkenslager har vi både fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Det er særligt vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber.

​Vores blikkenslager løser alle opgavetyper med blikarbejde – små som store. Det omfatter alt lige fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste og fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger.

Få et langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit resultat

Vores blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Når vores arbejde som blikkenslager er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet end at nyde resultatet. Skulle der mod forventning være fejl og mangler i forbindelse med vores arbejde, sørger vi naturligvis for udbedring, så du bliver fuldt tilfreds.

Kontakt vores blikkenslager og få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Vi tilbyder naturligvis professionel sparring, så du er sikker på at få den bedste løsning til lige netop din bolig eller til jeres arbejdsplads. Ønsker du at høre mere om vores priser, hvad vi kan gøre for dig indenfor blikarbejde, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.