Montering af varmepumpe

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi stor erfaring med montering af varmepumpe til sommerhus og helårsboliger, hvor vi både kan opsætte en luft til luft-varmepumpe såvel som luft til vand-varmepumpe.

Montering af varmepumpe til sommerhus og helårsboliger

Varmepumpemontør til rådighed

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi stor erfaring med montering af varmepumpe til sommerhus og helårsboliger, hvor vi både kan opsætte en luft til luft-varmepumpe såvel som luft til vand-varmepumpe. Vi forhandler de bedste mærker på markedet, fx Panasonic-varmepumpe, Baxi-varmepumpe og Milton-varmepumpe.

Som varmepumpemontør leverer, monterer og foretager vi varmepumpe-service i Helsingør, Helsinge og resten af Nordsjælland, herunder Dronningmølle eller Hornbæk. Her har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med at spare penge ved montering af varmepumpe til sommerhus eller helårsbolig. Vi er både eksperter i luft til luft-varmepumpe og luft til vand-varmepumpe, og derfor kan vi naturligvis montere begge dele sikkert og effektivt.

Økonomisk og miljørigtig montering af Panasonic-varmepump, Milton-varmepumpe m.fl.

Ønsker du at spare penge på varmeregningen og skifte det gamle oliefyr ud med en billigere og mere miljørigtig løsning, så er installation af varmepumpe måske den rigtige retning at gå.

Luft til vand-varmepumpe og luft til luft-varmepumpe er mere energirigtige i den forstand, at de er CO2-neutrale og derfor forurener mindre. Derudover er de et økonomisk fornuftigt valg, da der er mulighed for at spare op til 50 % på varmeregningen, hvis du skifter fra et gammelt oliefyr, el-radiatorer eller lignende. Når du bestiller varmepumper gennem os, fx Milton-varmepumpe, er du sikret hele pakken. Som varmepumpemontør står vi for alt fra levering og montering af varmepumpe til den efterfølgende service.

Certificeret varmepumpemontør af Milton-varmepumpe

Vi er også KMO-certificeret, hvilket er din garanti for et ordentligt, korrekt og kvalitetssikkert arbejde. Vi tilbyder Panasonic-varmepumpe, Baxi-varmepumpe, Milton-varmepumpe og fører også mærkerne Bosch og Vaillant.​

En Panasonic varmepumpe er primært luf til luft-varmepumpe, hvorimod en Baxi varmepumpe er af typen luft til vand-varmepumpe. De har hver især deres fordele, og vi rådgiver naturligvis gerne om, hvad det bedste valg til din bolig eller dit sommerhus er.

Kontakt os for et uforpligtende tibud

Vores priser på en luft til vand-varmepumpe afhænger bl.a. af, hvor effektiv den ønskede model skal være, og hvilken producent, der står bag. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en konkret pris, så står vi som varmepumpemontør klar til at give et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.