Renovering af badeværelse

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi i mange år arbejdet med renovering af badeværelse såvel som opsætning af nyt badeværelse.

Renovering af badeværelse eller etablering af nyt

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi i mange år arbejdet med renovering af badeværelse såvel som opsætning af nyt badeværelse. Drømmer du derfor om en badeværelsesrenovering, og bor du i Helsingør, Helsinge eller det øvrige Nordsjælland som Dronningmølle eller Hornbæk, kan du med fordel kontakte os. Her har vores VVS-firma allerede hjulpet mange tilfredse kunder gennem tiden.

Totalløsninger og entreprise til renovering af badeværelse

Trænger du til en ombygning af badeværelse, hvor der skal være fokus på stil, funktion og kvalitet, er vi din professionelle samarbejdspartner. Vi klarer alt VVS-arbejde i forbindelse med vores renovering af badeværelse.

Vi udfører både totalløsninger og entreprise og kan som fagfolk altid tages med på råd eller tage over, hvis projekt badeværelsesrenovering er gået i stå. Løber cisternen på toilettet, har faldstammen gennemtæringer af rust, eller er armaturerne nedslidte, løser vi problemerne hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

​Etablering af nyt badeværelse for private og erhverv

Vi har stor erfaring med at etablere nyt badeværelse til både private, erhverv, boligforeninger og kommunale instanser, og vi er altid parate til også at håndtere din opgave.

Vores udgangspunkt er altid en god rådgivning og faste aftaler hele vejen igennem, så du er så tilfreds som muligt. Inden aflevering af et nyt badeværelse gennemfører vi også et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at resultatet lever op til dine ønsker og behov.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for renovering ad bad og et nyt bad afhænger i høj grad af materialevalg og kan svinge meget, alt efter hvad du ønsker resultatet skal blive. Vi tager altid udgangspunkt i en konstruktiv dialog om mulighederne og løsningerne, før du får en pris som et overslag eller tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Kontakt os på telefon 49 20 23 60 eller e-mail casper@vvs-andersson.dk, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med vores renovering af badeværelse eller for at få en pris på din opgave.