Installation af pillefyr

​Kunne du tænke dig at skifte din dyre varmekilde ud med en billig opvarmningsform?

Montering af pillefyr udføres af autoriseret VVS’er

​Kunne du tænke dig at skifte din dyre varmekilde ud med en billig opvarmningsform? Så er du kommet til det rette sted. Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson tilbyder vi bl.a. autoriseret montering af pillefyr for kunder i Helsingør, Helsinge og i resten af Nordsjælland.

​Vi har både ekspertisen og den nødvendige erfaring til at kunne varetage installationen og monteringen, og herefter udfører vi også et årligt serviceeftersyn af fyret. På den måde kan du altid være sikker på, at det fungerer, som det skal.

​Fordelene ved montering af pillefyr

Der er mange gode grunde til at skifte en dyr varmekilde ud med et pillefyr.

Her kan bl.a. nævnes:

  • Der er tale om en meget billig opvarmningsform
  • Et pillefyr kan både opvarme din bolig og dit brugsvand
  • Moderne træpillefyr er automatiserede, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget i forhold til regulering eller optænding, og fyret er også selvrensende.

Vi står klar med rådgivning og vejledning

Der er utrolig mange muligheder i forbindelse med montering af pillefyr, og derfor står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så vi kan være sikre på, at du får den helt rigtige løsning, der dækker dine ønsker og behov, og som ikke mindst matcher dit budget.

​Kontakt os og få en pris på et pillefyr inkl. montering

Kunne du tænke dig en attraktiv pris på pillefyr inkl. montering, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den løsning, som passer til dig og din bolig. Du skal bare ringe til os på telefon 49 20 23 60 eller skrive til vores e-mail casper@vvs-andersson.dk.​