Køkkenmontering

Drømmer du om et nyt køkken af de bedste materialer og monteret af en erfaren fagmand?

Køkkenmontering – få et nyt køkken

Drømmer du om et nyt køkken af de bedste materialer og monteret af en erfaren fagmand? Så bør du overveje at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vi har mange års erfaring, når det kommer til køkkenmontering, og vi arbejder blandt andet i områderne omkring Helsingør og Helsinge samt resten af Nordsjælland.

Installation og montering af nyt køkken

Vi står gerne for totalløsninger og kan i forbindelse med et nyt køkken stå for hele entreprisen. Det gør hele processen lettere og billigere for dig. Før vi installerer dit nye drømmekøkken, tager vi altid en god dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til, hvilke løsninger der er bedst for både dig, din økonomi og din bolig.​

Vi giver gode råd og vejledning i forbindelse med vores køkkenmontering, og med vores mange års erfaring inden for branchen kan vi altid komme med kreative forslag.

Forbedringer og reparationer af køkkener

Ud over at installere nyt køkken, så hjælper vi dig også gerne med forbedringer eller reparationer af dit nuværende køkken, så det igen kan blive så godt som nyt. Uanset om du er interesseret i en mindre reparation af dit køkken eller en totalløsning i forbindelse med en køkkenmontering, så hjælper vi dig gerne.​

​​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vores køkkenmontering

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 23 60 eller på e-mail casper@vvs-andersson.dk, så giver vi dig gerne mere information om vores køkkenmontering samt et godt og uforpligtende tilbud.