Firmaprofil

Vi er et velrenommeret blikkenslagerfirma med mange års erfaring.​

Om aut. VVS-installatør Casper Andersson

​Vi er et velrenommeret blikkenslagerfirma med mange års erfaring.​ Blikkenslagermester Casper Andersson er kendetegnet ved kvalitetsarbejde, service i topklasse og levering til tiden.

​Skifter navn

Firmaet har i mange år leveret solide løsninger til kunder, der tæller alt fra private til virksomheder og

kommunale instanser. I 1997 overtog Casper Andersson virksomheden, der indtil da først havde gået under navnet Blikkenslagermester Per Jacobsen og efterfølgende Per Jacobsens Eftf. Casper Andersson var inden overtagelsen ansat i firmaet i 10 år, hvor han opnåede stort kendskab til alle sider af faget. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for spørsmål eller hvis du vil indhente et tilbud.

​​Høj Standard inden for VVS-opgaver

Vi er en virksomhed, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Vi strækker os ekstra langt for at levere et perfekt resultat, og ved akutsager kører vi gerne ud udenfor normal arbejdstid.

​Vi er løbende på efteruddannelse, så vi hele tiden er i besiddelse af den nyeste viden og de seneste teknikker. Vi tilbyder fornuftige priser uanset opgavens størrelse. Det er vores mission altid at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen.